(кадър - на снимката), ще се..."/> Кино

Джесика Частейн и Октавия Спенсър в коледна комедия

18.01.2018 г.
Джесика Частейн и Октавия Спенсър в коледна комедияДвете звезди, които си партнираха в хита от 2011 г. "Южнячки" (кадър - на снимката), ще се прибират у дома навръх Коледа. Сюжетът на неозаглавения засега проект се сравнява от експертите с класическата комедия "Самолети, влакове и автомобили" от 1987 г., в която главните герои се мъчеха възможно най-бързо да се върнат вкъщи за празника независимо от всички възникнали препятствия.

Идеята за филма принадлежи на Джесика Частейн и Кели Кармайкъл, която по-рано работеше за "The Weinstein Co. (напр. изпълнителен продуцент на "Девет"), а през май миналата година бе наета от Частейн на висока позиция в нейната компания "Freckle Films". Сценарият ще бъде написан по първоначалната идея от Питър Киарели ("Предложението"). Частейн ще продуцира, а правата за разпространение са получени от Universal, предпочетени пред също изявилите интерес Fox и Paramount.

Сред последните роли на Октавия Спенсър са изявата й във "Формата на водата" на дел Торо и в предстоящия "A Kid Like Jake", който ще бъде показан премиерно на Сънданс след няколко дни. Колкото до Частейн, тя играе в "Принцесата на покера", която вече е в разпространение в редица държави, а през ноември тази година и българските зрители ще могат да я видят в екшън фантастиката "X-Men: Dark Phoenix".
Copyright © 2024 Dir.bg.