Блейк Лайвли с травма, отлагат филм

30. 01. 2018 г.
Блейк Лайвли с травма, отлагат филмОт „Парамаунт“ обявиха, че замразяват работата по новия филм „The Rhythm Section“. Причината – тежка контузия на звездата Блейк Лайвли по време на снимките на една от екшън сцените.

Първоначално бе обявено, че Лайвли е наранила китката си и и снимачния процес бе временно прекратен. Явно обаче контузията на актрисата е прекалено голяма и от студиото приканиха екипа да си потърси друга работа. Това означава, че със сигурност паузата ще продължи поне няколко месеца.

Рийд Морано (тв сериала „Историята на прислужницата“) е режисьорка на психотрилъра, който се базира на поредица шпионски романи от английския писател Марк Бърнел за жена, която се опитва да преодолее загубата на семейството си, загинало при странна самолетна катастрофа. Филмът може да постави начало на поредица, чиито продуценти са създателите на Джеймс Бонд. В британо-американския екшън на "Eon Productions" и "IM Global" участва и Джуд Лоу.

Премиерата на „The Rhythm Section“ бе предвидена за 22 февруари 2019 г. Явно обаче тази дата няма да бъде спазена, но поне се надяваме звездата от „Опасни води“ да се възстанови и да успее да завърши филма.
Copyright © 2024 Dir.bg.