Джеймс Кавийзъл отново ще се превъплъти в Исус

01. 02. 2018 г.
Джеймс Кавийзъл отново ще се превъплъти в ИсусСлед продължителни догадки, спекулации и коментари, новината е официална: Джеймс Кавийзъл ще играе отново Исус Христос в продължението на „Страстите Христови“, големия хит на Мел Гибсън - „The Resurrection“.

Самият актьор (по-известен под името Джим) потвърди това в интервю за USA Today:
„Има неща, които не мога да споделя, но зрителите ще бъдат шокирани. Ще бъде велико, само имайте търпение“.
Кавийзъл допълва, че все още не може да сподели какъв ще е подходът на Гибсън за продължението, но е убеден, че филмът ще надмине оригинала по популярност.

Страстите Христови“ излезе по кината през 2004 г. и се превърна в най-касовата независима продукция на всички времена. При бюджет 30 милиона филмът, проследяващ последните 12 часа от живота на Христос, спечели близо 612 милиона долара по целия свят.

Все още не е официално потвърдено дали Мел Гибсън отново ще режисира филма или ще е само негов продуцент.

Заглавието на продължението също породи различни спекулации и шеговити коментари в Туитър, но според запознати с историята бъдещият филм ще е посветен на Възкресението.

Преди да започне снимките на продължението, Кавийзъл се снима в друг библейски сюжет. Драмата „Paul, Apostle of Christ“ излиза в навечерието на Великден, премиерата му в САЩ е на 28 март т.г.
Copyright © 2024 Dir.bg.