Джейсън Стейтъм в нов филм

14. 02. 2018 г.
Джейсън Стейтъм в нов филмПовече от 20 години най-големите студия в Холивуд се опитват да направят този филм. Сега моментът явно настъпи и ще видим екранизацията на романа „The Killer’s Game“ ("Играта на убиеца") от Джей Бонансинга.

За режисьор на бъдещия хит е избран Ди Джей Карусо („Трите хикса: Отново в играта“), а в главната роля ще бъде Джейсън Стейтъм.

Тя като че ли е писана специално за него. Стейтъм ще играе наемен убиец, който е разтърсен от новината, че е болен от тежка болест и няма да живее дълго. Тогава той решава да се остави да бъде убит, за да си спести болките. След като обявява, че е готов да умре, отчаяният убиец установява, че диагнозата е била погрешна. Сега той трябва да отблъсне атаката на свои бивши колеги, който са готови на всичко да го пречукат.

Романът е публикуван през 1997 г. и оттогава започват опитите да бъде пренесен на екрана. Майкъл Кийтън и Уесли Снайпс са били спрягани за изпълнители на ролята, а сред кандидатите за режисьорския стол се изреждат имена като Алекс Прояс, Джон Ву, Рупърт Уейнрайт и Рени Харлин.

Саймън Кинбърг пише сценария, след което се захваща с вселената на „Х-мен“.

Стейтъм е една от най-големите екшън звезди и тази роля определено ще му пасне като ръкавица. Преди да започне снимките, той се готви отново да превключи на бърза и яростна скорост за новия филм от поредицата, в който ще си партнира с друга екшън звезда – Дуейн Джонсън.
Copyright © 2023 Dir.bg.