Мелиса Маккарти в дамски мафиотски трилър

14.02.2018 г.
Мелиса Маккарти в дамски мафиотски трилърИзвестната повече като комедийна актриса Мелиса Маккарти преговаря за главна роля в драматичен криминален екшън. По информация на The Wrap, тя с тъмнокожата Тифани Хадиш ще играят в "The Kitchen" ("Кухнята") - екранизация на комиксов роман от 2005 година в 176 страници с автор Оли Мастърс и илюстратор Минг Дойл, публикуван от "Vertigo", лейбъл на DC Comics.

Съвместният проект на New Line Cinema и DC предвижда режисьорски дебют на Андреа Бърлоф - номинирана за Оскар за сценария на "Бандата от Комптън", известна и със сценариите на "Световният търговски център" и "Кръвен баща". Тя е готова и със сценарната адаптация на комикса, който е история за женска мафия.

Действието се развива през 1970-те години в Ню Йорк, в района "Hell's Kitchen" ("Кухнята на ада"), известен още като Clinton - западно от Манхатън, между река Хъдсън, 59 улица, Осмо авеню и 34 улица. До 70-те години кварталът е известен като бастион на бедните ирландци от работническата класа. Сюжетът следва акция на ФБР, която хваща главатарите на местната мафия. По онова време на улиците се вихрят ирландски банди, сеещи ужас сред населението и изпълняващи мръсните поръчки на италианската мафия. Най-известни са Джими Бренън и неговите момчета, но всички се озовават зад решетките. Докато босовете са в затвора, рекетът се поема от съпругите им - Кет, Рейвън и Анджи. Целият район бързо разбира, че не е добре да се засичат с тях и тяхната ожесточеност, а миналото на мъжете им вече изглежда като невинен сън...

Обложката на романа:


През месец май у нас излиза комедията "Life of the Party", на която Маккарти е продуцент и сценарист, освен че играе главната роля. Режисьор е нейният съпруг, Бен Фалкон. В началото на септември ще я видим ив комедията "The Happytime Murders", която и продуцира заедно с Фалкон.
Copyright © 2024 Dir.bg.