Култов рок на Неди Джон Крос в саундтрака на "Привличане"

14.02.2018 г.
Култов рок на Неди Джон Крос в саундтрака на Международно признатият музикален изпълнител, композитор и продуцент Nedy John Cross забива с хард рок саундтрак в новия български филм „Привличане”. Лентата излиза в кината на 23 февруари.

“Living In My Dreams“ и „Fire“ са само две от взривяващите публиката парчета във филма. Изцяло продуцирани в Германия, музиката, текстовете и аранжиментите на парчетата са дело на композитора Nedy John Cross и са част от най-новия му албум “Wide Open”, който предстои да излезе.

За проекта е привлечен  един от най-известните китаристи в Германия – Warthy, чийто талант Крос открива и включва в групите си “Minaton” и “Rockland Riders”. Те забиват в съвместни концерти със знаменитости от ранга на „Deep Purple“, „Nazareth“, „Uriah Heap“ и големия Рони Джеймс Дио, който вече не е сред нас.

Извън сцената, Неди Джон Крос е носител на множество награди и номинации за филмова музика. През 2014 г. продуцира и режисира документалния филм „Тихият ангел“ ("The Silent Angel"), посветен на Дядо Добри, който филм е на етап постпродукция и предстои да излезе тази година. През ноември 2017 г. пазарджишкият музикант, израснал в Германия в семейство на музиканти и завърнал се в България през 2007-ма, сключва договор с немската компания "Константин Ентертейнмънт" като основен композитор на телевизионни и филмови продукции за 19 държави.

* * * * * * *

"Привличане" е филм за всички възрасти. Разказва за перипетиите и неволите, но и за щастието и любовта между различните поколения, които се сблъскват на образователната сцена в едно училище.

Всеки зрител може да открие нещо за себе си в този филм, изпълнен с емоции, много танци и страхотна музика. В главните роли са Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал, Койна Русева, Владо Пенев и талантливи изгряващи звезди.
Copyright © 2024 Dir.bg.