Ансел Елгорт като Ханс Кристиан Андерсен

01. 03. 2018 г.
Ансел Елгорт като Ханс Кристиан АндерсенСлед сензационния успех на „Най-великият шоумен“, „Фокс“ са готови за нов мюзикъл. Студиото планира филм за Ханс Кристиан Андерсен и май са избрали изпълнител на главната роля – звездата от „Зад воланаАнсел Елгорт.

Песните в новия мюзикъл са дело на прочутия композитор и текстописец Стивън Шуорц (3 награди и 2 номинации „Оскар”), а сценаристът на „Мери Попинз се завръща“ Дейвид Магии е автор на сценария. Продуценти ще са създателите на „Чикаго“ Крейг Задан и Нийл Мерон. Припомняме, че всъщност това бе последният мюзикъл, спечелил „Оскар“ за най-добър филм.

В новия мюзикъл авторът на „Малката русалка“ ще попадне в плен на един въображаем свят, в който ще се срещне с някои от прочутите си герои, докато се опитва да се върне към реалността. Надеждите са филмът да постави начало на нова поредица, а и да бъде пренесен на Бродуей.

Шуорц и Магии обиколили няколко филмови студиа и разказали подробно историята, а и изпълнили някои от песните под акомпанимента на пиано. „Фокс“ харесали най-много идеята и ще се опитат да се възползват максимално от повишения интерес към мюзикълите след най-горещия си хит, който тази неделя почти сигурно ще триумфира с „Оскар“ в категорията за най-добра песен (песента „This is Me” от "Най-великият шоумен"). А и ролята ще пасне чудесно на Елгорт, който доказа, че умее да прави добър подбор на песни в „Зад волана“.
Copyright © 2024 Dir.bg.