Шарлийз Терон специален гост на фестивала в Сан Франсиско

02. 03. 2018 г.
Шарлийз Терон специален гост на фестивала в Сан ФрансискоШарлийз Терон ще бъде специален гост на кинофестивала в Сан Франсиско. На 8 април звездата от „Бързи и яростни 8“ ще бъде почетена на церемония в нейна чест, която ще завърши с прожекция на новия й филм „Tully“.

След прожекцията Терон и канадският режисьор Джейсън Райтман ще отговарят на въпроси на публиката.

Tully“ бе сред премиерните заглавия на фестивала в Сънданс. Той излиза по кината в България на 5 май.

„Талантът на Шарлийз Терон е безспорен и впечатляващ, но ние се възхищаваме от интереса й да пресъздава огромен спектър от героини, редувайки физически сложни с по-интимни превъплъщения“, сподели програмният директор на фестивала Рейчъл Росен.

Терон получи „Оскар“ за ролята си на серийната убийца Ейлийн Уорнос във филма „Чудовище“. Впоследствие тя изигра поредица от запомнящи се героини, а сред последните й хитове са „Лудия Макс: Пътят на яростта“ и миналогодишният размазващ екшън „Атомна блондинка“.

В новия си филм „Tully”, в който играе изнемощяла майка на три деца, намерила изненадваща подкрепа в лицето на млада бавачка, Терон отново работи заедно с режисьора Райтмън и сценаристката Диабло Коуди. Те са създатели и на комедията „Young Adult“ (2011), донесла на актрисата третата й номинация за „Златен глобус“.
Copyright © 2024 Dir.bg.