Теса Томпсън в новите „Мъже в черно

22-03-2018
Теса Томпсън в новите „Мъже в черно“Двамата си партнираха в миналогодишния хит „Тор: Рагнарок“ и сега явно отново ще работят заедно. Теса Томпсън ще се присъедини към Крис Хемсуърт в опита на „Сони“ да поставят ново начало на една от най-печелившите си поредици – „Мъже в черно“.

Явно двамата ще играят новото поколение агенти, защитаващи Земята от нашествието на зловещи извънземни и помагащи на установилите се тук добронамерени инопланетяни да живеят необезпокоявано. Както вече обявихме, това ще е нова история във вселената на предишните три филма с участието на Уил Смит и Томи Лий Джоунс.

Ф. Гари Грей („Бързи и яростни 8“) ще е режисьор на новия филм, а сценарият е дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей, автори на хитове като „Железният човек“ и „Трансформърс: Последният рицар“.

Томпсън е сред най-търсените актриси в момента. Тя ще се завърне за втория сезон на сериала „Западен свят“ и отново ще видим в ролята на Бианка в продължението на „Крийд: Сърце на шампион“, чиито снимки започнаха наскоро.
Copyright © 2024 Dir.bg.