Още за коледната комедия с Джесика Частейн

26. 03. 2018 г.
Още за коледната комедия с Джесика ЧастейнРежисьорът Майкъл Шоуолтър постигна голям успех през миналата година с драмедията „The Big Sick“. Филмът с новата звезда Кумейл Нанджиани, Холи Хънтър и Рей Романо бе сред най-коментираните заглавия и задължително присъстваше сред всякакви номинации за престижни отличия.

Ето че вече е ясен следващият проект на Шоуолтър. Той ще режисира новата коледна комедия с Джесика Частейн и Октавия Спенсър. Филмът бе обявени още през януари, но все още няма официално заглавие.

Частейн и Кели Кармайкъл са автори на оригиналния сюжет, който ще бъде превърнат в сценарий от Питър Киарели („Предложението“, „Зрителна измама 2“). Историята е за две жени, които трябва да се преборят с всевъзможни препятствия, за да успеят да се приберат вкъщи за Коледа. Звучи донякъде като класическата комедия със Стив Мартин и Джон Кенди „Самолети, влакове и автомобили“.

Новият филм ще отбележи събирането на двете звезди от „Южнячки“, които бяха номинирани за „Оскар“ за ролите си в този прекрасен филм. Спенсър отнесе статуетката, а Частейн призна, че наградата й е била напълно заслужена.

Шоуолтър е известен с работата си по няколко хитови сериали като „Wet Hot American Summer“, „Search Party“ и „Grace And Frankie“. Той е рeжисьор и на комедията със Сали Фийлд „Hello, My Name is Doris”.
Copyright © 2024 Dir.bg.