Харви Кайтел под режисурата на Павел Лунгин в нов проект

28. 03. 2018 г.
Харви Кайтел под режисурата на Павел Лунгин в нов проектХарви Кайтел ще участва заедно със звездата от „Фокстрот“ Лиор Ашкенази и украинския актьор Марк Иванир (епизоди на сериала „Вътрешна сигурност“) в новия филм на известния руски режисьор Павел Лунгин „Исав“ («Эсав» / «Esau»). Това ще бъде англоезичният дебют на създателя на „Такси блус“ и „Лунапарк“.

„Исав“, който е екранизация по романа на израелския писател Меир Шалев, разказва за 40-годишен писател, който се завръща в семейния дом след 20 години, за да се изправи срещу своя брат, който е откраднал голямата му любов и е съсипал целия му живот. Филмът е модерна версия на библейския сюжет за Яков и Исав.

„Моят филм е история за голямата любов, завръщането и безмилостния ход на времето“, споделя Лунгин, който обяви, че започва работа по проекта преди година и половина. „Той показва, че има неща в живота, които времето не може да излекува, и че има грешки, които са непоправими.“

Кайтел допълва, че историята и основният конфликт във филма, са невероятно приковаващи. Сред неговите партньори са още Ксения Рапопорт, Шира Хаас („Фокстрот“) и голямата звезда на Израел Гила Алмагор („Мюнхен“).

Снимките ще стартират в началото на април в централен Израел, а премиерата на „Исав“ се очаква през 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.