Paramount ще прави продължение на "Нито звук"

26.04.2018 г.
Paramount ще прави продължение на 4-дневното търговско събитие на собствениците на киносалони в САЩ - "CinemaCon", което се закрива днес в хотел Caesars Palace в Лас Вегас, изобилства с филмови новини. Една от тях привлече вниманието, тъй като е свързана с безспорния хит в хорър жанра - "Нито звук", който от две седмици насам се върти и по кината в България и който до момента събра $213 милиона от прожекции по света при скромните си производствени разходи от $17 млн.

Президентът на Paramount Джим Джианопулос представи вчера плановете на студиото и сред тях е продължение на творбата на Джон Кразински. Успехът й бе много нужен за него след недоброто представяне на компанията в боксофиса в продължение на повече от година. "Нито звук" всъщност е първият филм, произведен при Джианопулос, след като той пое Парамаунт след Фокс.

Съавтори на сценария са 33-годишните Скот Бек и Брайън Уудс, които са потвърдили на Джианопулос, че имат предостатъчно материал за втори филм. Той сподели на презентацията: "Ако преди пет години някой ми бе казал, че един почти безмълвен филм с участието на един смешник като Джим (в ролята - Кразински) от сериала "Офисът" ще стане хит в Paramount, още тогава щях да си помисля да започна работа в Paramount!"

Засега продължението на "Нито звук" няма конкретна дата за излизане. Междувременно Кразински е привлечен за режисьор на бъдещата трилър фантастика "Живот на Марс" ("Life on Mars") за Парамаунт.

* * * * * * *

Сред другите проекти на студиото е разработката на вселената "Стар Трек" съвместно със "Skydance". Подробности не бяха оповестени, макар че е известно, че Куентин Тарантино разработва филм с продуцента Джей Джей Ейбръмс. Самият Ейбръмс също се появи в Лас Вегас, за да представи с видео екшън хоръра от Втората световна война "Overlord" (с участието на датския актьор Пило Асбик), излизащ този октомври под режисурата на австралиеца Джулиъс Ейвъри. Продуцентът съобщи още, че разработва нов филм от поредицата "Чудовищно" ("Cloverfield") и че "Overlord" не е част от нея.
Copyright © 2024 Dir.bg.