Джон Уик 3“ събира Хали Бери и Анджелика Хюстън

22. 05. 2018 г.
„Джон Уик 3“ събира Хали Бери и Анджелика ХюстънДвете носителки на „Оскар“ ще се присъединят към актьорския състав в третата част на убийствения екшън „Джон Уик“. Както вече бе обявено, Киану Рийвс, Лорънс Фишбърн, Иън Макшейн и Ланс Редик отново ще са на линия за продължението, което отново ще бъде режисирано от Чад Стахелски.

Сред новите попълнения в „Джон Уик 3“, освен Хали Бери и Анджелика Хюстън, са още Ейжа Кейт Дилън (сериала „Billions“) и Джейсън Манцукас („Диктаторът“), а майсторът на бойни изкуства Марк Дакаскос („Плачещият Фрийман“ от 1995 г.) ще е в ролята на нов свиреп убиец. Звездите от култовия екшън „Операцията: Изкупление“ (2011) Яян Рухиан и Сесеп Ариф Рахман също ще играят убийци, а Тайгър Ху Чен, който е сред каскадьорите в „Матрицата“, отново ще работи с Рийвс 20 години по-късно.

В третата част легендарният убиец Джон Уик се завръща в познатата си форма, като по петите му е истинска армия от професионални убийци. Те се надяват да спечелят наградата за главата му, оценена на 14 милиона долара. След като се саморазправи с членове на синдиката на убийците, Уик вече не е част от организацията, но всеки негов ход е следен от безмилостни килъри.

Снимките на новия филм предстоят в Ню Йорк и Мароко по-късно през тази година. Премиерата в България се очаква на 17 май 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.