Уидърспун прави "Професия блондинка 3"

04.06.2018 г.
Уидърспун прави 42-годишната Рийз Уидърспун преговаря с MGM да потрети ролята си на талантливата адвокатка Ел Удс в трети филм "Професия блондинка". За последно я видяхме като влюбена в розовите неща блондинка през 2003 г. в "Legally Blonde 2: Red, White & Blonde", отново на Metro Goldwyn Mayer. Този път Уидърспун иска и да продуцира през компанията си "Hello Sunshine".

Сценаристите на оригиналния филм от 2001 г. Карен Маккъла и Кирстен Смит също са "в играта" на преговорите за трето издание, заедно с продуцента Марк Плат. Продуцент ще бъде и Адам Сийгел, президент на "Platt Productions".

Комедията за студентката по право, разтърсила застоялия свят на Харвард, се превърна в изненадващ боксофис-успех през лятото на 2001 година. Това пришпори създаването на продължение. Сега няма яснота по въпроса, кой от оригиналния каст ще се завърне в "Legally Blonde 3", в това число Люк Уилсън.

В момента Уидърспун снима за HBO втория сезон на своя сериал "Големите малки лъжи", очакван през 2019 г. на малкия екран.
Copyright © 2024 Dir.bg.