Лив Шрайбър в документален филм за убиец

08. 06. 2018 г.
Лив Шрайбър в документален филм за убиецЛив Шрайбър ще влезе в ролята на разказвач в нов документален филм на Fox, посветен на убийствата на членове на сектата на Чарлз Менсън.
„Inside The Manson Cult: The Lost Tapes“ ще бъде в две части и ще съдържа неизлъчвани до момента кадри от трагичните събития отпреди близо 50 години.

Телевизионният филм на Naked Entertainment, излизащ през 2019 г. по канала Fox TV Doc, ще разказва историята на Менсън с помощта на оригинални 16-милиметрови кадри, открити в архива на покойния Робърт Хендриксън, режисьор на номинирания за „Оскар“ документален филм "Manson" (1973) за прочутия убиец. Ще разберем подробности за членовете на сектата, превърнали се от миролюбиви хипита в масови убийци. Те извършват поредица жестоки убийства, включително на бременната съпруга на Роман Полански – Шарън Тейт.

Във филма ще бъдат включени много редки снимки, както и нови и архивни интервюта с членове на сектата, а също и с разследващи на убийствата, включително прокурора Стивън Кей и профайлъра на ФБР Джон Дъглас.

Режисираната от австралийския документалист Хю Балантайн продукция ще обясни как точно Менсън нарежда убийствата и убеждава предимно млади жени от средната класа да извършат кланетата, за които той се надява да бъдат приписани на „Черните пантери“ и така да предизвика расова война в САЩ.

Това ще бъде поредният проект, посветен на събитията, разтърсили Холивуд през 1969 г. Куентин Тарантино вече работи по новия си филм „Имало едно време в Холивуд“, в който ще става въпрос именно за убийството на Тейт (в ролята ще е Марго Роби) и още трима гости на нейно парти. Филмът ще излезе по екраните догодина, когато се навършват 50 години от трагедията.
Copyright © 2024 Dir.bg.