Хубавата жена остава на детска вълна и със следващия си филм „Little Bee“

12-06-2018
Хубавата жена остава на детска вълна и със следващия си филм „Little Bee“За последно гледахме Джулия Робъртс като загрижена майка на хлапе с лицева деформация в адаптацията по бестселъра „Чудо“. Хубавата жена остава на детска вълна и със следващия си филм „Little Bee“, който отново е екранизация, този път по бестселъра "Другата ръка" (2008) на британския писател Крис Клийв.

От Amazon са се насочили към актрисата и сценарист Катрин Робъртсън да подготви сценария, а режисьор ще бъде индиецът Ритеш Батра („Кутия за храна“).

Историята е за младо нигерийско момиче, търсещо убежище, и срещата му с редакторка на британско списание (Робъртс) по време на конфликт по делтата на Нигер, свързан с петролната криза. Двете жени се събират отново няколко години по-късно в резултат на мистериозни и необясними обстоятелства.

Робъртс ще бъде и продуцент на бъдещия хит, в който ще я видим в първа главна роля от „Пулсът на парите“ от 2016 г. Предстои да я гледаме в драмата „Ben is Back“, където ще играе майка на героя на Лукас Хедж, а също и в новия сериал „Homecoming“, продуциран отново от Amazon.

Това ще е пореден опит за екранизация на романа. Преди няколко години Никол Кидман бе определена за изпълнителка на ролята на Робъртс, дори се бе заела и да продуцира проекта, заедно с BBC Films. Но тогава така и не се стигна до заснемането на филма.  
Copyright © 2024 Dir.bg.