Бен Афлек ще си партнира отново с Гавин О‘Конър

13-06-2018
Бен Афлек ще си партнира отново с Гавин О‘КонърДвамата направиха един от най-интелигентните трилъри за последните години – „Счетоводителят“, но явно предстои отново да работят заедно. Бен Афлек ще участва в новия филм на Гавин О‘Конър „The Has-Been“, като продуцент отново ще е „Уорнър“.

Сценарият е дело на Брад Ингълсби („Вън от пещта“, 2013) и разказва за бивша баскетболна звезда, която губи съпругата си и фамилната фондация в резултат на проблеми с наркотиците. За да изкупи греховете си, героят на Афлек се захваща да тренира доста смесен етнически отбор тийнейджъри от неговата бивша гимназия.

Гледали сме доста варианти на подобен сюжет, но се надяваме О‘Конър отново да се представи на ниво. Стига само да успее да подреди ангажиментите си към „Уорнър“, които явно много разчитат на него.

Режисьорът се подготвяше за продължението на „Счетоводителят“, но явно то ще почака. Същото важи и за продължението на „Отряд самоубийци“, за което О‘Конър отново е спряган за режисьор, но снимките му ще започнат най-рано едва догодина. Афлек пък предстои да видим в компанията на Оскар Айзък и Чарли Хънам в проблематичния трилър на Netflix „Тройна граница“ ("Triple Frontier"), който се снима в момента на Хаваите и трябва да излезе в интернет през 2019 г., възможно под друго заглавие.
Copyright © 2024 Dir.bg.