Us" („Един нов кош..."/> Кино

Джордан Пийл започна снимки на втория си филм: "Us"

31. 07. 2018 г.
Джордан Пийл започна снимки на втория си филм: Джордан Пийл започна снимки на втория си режисьорски проект, озаглавен "Us" („Един нов кошмар“). Той обяви и още имена от актьорския състав: Шалади Райт Джозеф, Евън Алекс, Медисън Къри, Кали Шелдън, Ноел Шелдън, Ана Диоп и Яхия Абдул-Матийн II.

Те ще се присъединят към вече обявените изпълнители на главните роли: носителката на „Оскар“ Лупита Нионг'о, Уинстън Дюк, Тим Хейдекър и звездата от сериала „Историята на прислужницата“ Елизабет Мос. От новите попълнения Джоузеф ще озвучава младата Нала в игралната версия на „Цар Лъв“, а Матийн ще видим в предстоящия в края на годината комиксов хит „Аквамен“.

Пийл е автор на сценария на новия си филм, за който всички подробности за момента се пазят в тайна. Предполага се, че отново ще засяга темата за расизма и ще е изпълнен със страховити обрати. Премиерата на хорър трилъра „Един нов кошмар“ е предвидена за 15 март 2019 г. в САЩ.

Още със своя дебют в киното Пийл фокусира вниманието на специалисти и зрители. „Бягай!“ (2017) се нареди сред касовите хитове на изминалата година и донесе на своя създател „Оскар“ за оригинален сценарий. Интересът към новия филм на Пийл е напълно оправдан. Той ще бъде почти изцяло заснет в Калифорния.
Copyright © 2024 Dir.bg.