Започнаха снимките на филма за Bloodshot

07. 08. 2018 г.
Започнаха снимките на филма за Bloodshot„Сони“ не спират да залагат на Спайдър-мен и предстои догодина да ни зарадват с нов филм от поредицата. Но пък тепърва ще се постараят да наложат и друг супергерой – Bloodshot. Снимките на бъдещия хит вече започнаха, а това обяви звездата в него – Вин Дизел.

Актьорът публикува кратко видео в Инстаграм, в което споделя с какво настроение е в първия снимачен ден. Дизел представя и Дейв Уилсън, специалист по визуалните ефекти в много хитове, включително „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, който ще дебютира като режисьор с „Bloodshot“.

Създаден от Кевин ВанХук, Дон Перлин и Боб Лейтън, комиксът с главен герой Bloodshot е публикуван през 1992 г. и разказва за Анжело Мортали – бивш войник, снабден със суперсилите да се преражда и да променя вида си, благодарение на нанотехнологии, с които е възкресен за нов живот. Всички негови спомени са заличени, но той все пак ще се впусне да отмъщава на тези, превърнали го в истинско оръжие, и ще се опита да разкрие кой е всъщност.

Очаква се новият филм да бъде издържан в стила на фантастичните екшъни от края на 80-те. Снимките започнаха в Кейп Таун, Южна Африка, но до премиерата ще има да почакаме доста време. Тя е предвидена за 21 февруари 2020 г.

Copyright © 2024 Dir.bg.