Джон Хам, Ед Харис и Луис Пулман в „Топ Гън: Маверик

24-08-2018
Джон Хам, Ед Харис и Луис Пулман в „Топ Гън: Маверик“Те ще се присъединят към Том Круз, Вал Килмър, Глен Пауъл, Дженифър Конъли и Майлс Телър, които също ще участват във филма.

Телър ще е сред основните актьори в бъдещия хит. Той е в ролята на сина на бившия партньор на Маверик – Гус (игран в оригиналния филм от Антъни Едуардс). Засега подробности за историята в продължението се пазят в тайна, но е ясно, че този път героят на Круз, Пийт Мичъл, известен още като Маверик, е вече инструктор, който обучава млади пилоти в школата „Топ Гън“ и е ментор на героя на Тейлър.

Не се споменава нищо и за героите на Хам и Харис, но се радваме, че такива класни актьори ще участват в новия филм. Пулман е син на актьора Бил Пулман и вече гради успешна кариера в киното. Гледахме го в „Непознатите 2: Жестоки игри“, а предстои да го видим отново с Хан в „Тежки времена в „Ел Роял““.

Сред останалите имена в актьорския състав са още Чарлз Парнел, Джей Елис, Дани Рамирес и Моника Барбаро. Режисьорът Джоузеф Козински започна първите снимки преди месец (оператор - носителят на "Оскар", чилиецът Клаудио Миранда), но основната работа по филма предстои през есента. Премиерата му е предвидена за 12 юли 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.