„Лило и Стич“ в игрален вариант

04. 10. 2018 г.
„Лило и Стич“ в игрален вариантПореден анимационен хит на „Дисни“ ще се сдобие с игрална версия. „Лило и Стич“ ще се присъедини към „Книга за джунглата“, „Красавицата и Звяра“ и предстоящите догодина „Аладин“ и „Дъмбо“.
Майк Ван Уес е автор на сценария, а продуценти ще са Дан Лин и Джонатан Ерих, които са сред продуцентите и на игралния „Аладин“ на Гай Ричи.

Все още не е ясно дали новият филм ще излезе по кината или ще има премиера в стриминг платформата на студиото, която се опитва да се пребори с останалите конкуренти в бранша.

Анимацията „Лило и Стич“ се превърна в касов хит през 2002 г. и е режисирана от Дийн Деблоа и Крис Сансърс. Историята проследява приключенията на самотното хавайско момиче Лило, което се сприятелява с приличащото на кученце извънземно, което то кръщава Стич. Палавият Стич предизвиква хаос навсякъде, където се появи, но благодарение на Лило той ще разбере значението на приятелството и какво е да се грижиш за някой друг.

Филмът се сдобива с две продължения, които излизат директно на видео – „Stitch! The Movie“ от 2003 г. и „Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch“ от 2005 г. На успех се радва и сериалът „Лило и Стич“, както и телевизионният филм „Leroy & Stitch“.
Copyright © 2024 Dir.bg.