Продължението на "Страстите Христови" идва през 2020 г.

15.10.2018 г.
Продължението на Продължението на „Страстите Христови“ на Мeл Гибсън е един от най-очакваните кинопроекти в света. Всичко около него обаче се пази в тайна и информацията, която има за филма, е оскъдна.

Последните новини са, че снимките ще са през лятото на 2019-а година, а филмът се очаква да е на екран през пролетта на 2020-а година.

Все още не се знае къде ще се снима мега продукцията, дали в Америка или Европа. Една от сигурните локации е скалният град Матера в южна Италия.

Дори актьорите в новия проект не знаят повече от това, което се публикува по медиите и на сайта на Амазон (IMDb).
“Имах разговор с Джим Кавийзъл, както и с други хора от проекта, но всички осъзнаваме, че реално нищо не знаем. Мел Гибсън пази всичко в пълна тайна“, споделя от Лос Анджелис Христо Живков, който отново ще влезе в ролята на Йоан Богослов. Информацията е на мениджърите на актьора от агенция "8pm".

„Възкресението на Христос“ (The Resurrection of The Christ) очевидно е новото работно заглавие на филма, съдейки по публикувания нов банер. Досега за него се говореше като "The Passion of the Christ: Resurrection". Продукцията е на американо-австралийската "Icon Productions", съдружие на Гибсън с австралийския продуцент Брус Дейви.

Джеймс Кавийзъл (популярен като Джим Кавийзъл) ще повтори ролята си на Исус, румънката Майя Моргенщерн е в ролята на Мария, италианецът Франческо Де Вито ще се превъплъти в Петър. Сценарият този път се разработва от номинирания за "Оскар" Рандал Уолас ("Смело сърце", известен още с "Бяхме войници", "Пърл Харбър", "Желязната маска" и др.).
Copyright © 2024 Dir.bg.