Дуото Уилсън-Фармига ще влезе отново в ролите си от „Заклинанието

17. 10. 2018 г.
Дуото Уилсън-Фармига ще влезе отново в ролите си от „Заклинанието“Патрик Уилсън и Вера Фармига ще влязат отново в ролите си от „Заклинанието“ в следващата част от поредицата за обладаната от зло кукла Анабел. Информацията е потвърдена от официални източници.

Двамата актьори се превъплъщават в образите на паранормалните следователи Ед и Лорейн Уорън в първата лента „Заклинанието“, а после в „Заклинанието 2“, което дава начало на цяла вселена от филми, които печелят повече от 1.56 милиарда долара по целия свят. Тази година „Монахинята“ стана най-бързо изкачилото се в бокс офиса заглавие от франчайза с 359 милиона долара приходи, събрани по целия свят.

Третата част за куклата Анабел все още няма официално обявено заглавие, но е ясно че Гари Доберман ще седне на режисьорския стол, а също така ще напише и сценария. Негово дело са и предишните две части. Новата лента отново ще разказва за обсебената от демони кукла Анабел, която е съхранявана и строго охранявана в къщата на Уорънс, в т. нар. „Стая на артефактите“, където те пазят внимателно заключени различни обладани или странни предмети събрани по време на тяхната работа. Те смятат, че така „обгрижена“ Анабел не може да причинява повече беди, но скоро куклата попада в полезрението на тяхната 10-годишна дъщеря Джуди (Маккена Грейс).

Междувременно Патрик Уилсън може да бъде видян в продукцията на Джеймс Уан „Аквамен“ през декември, докато Фармига се появява във филма на Джейсън Райтман „Кандидатът“, чиято българска премиера е насрочена за февруари.
Copyright © 2024 Dir.bg.