Лив Шрайбър прави "Човешки капитал"

20.10.2018 г.
Лив Шрайбър прави Лив Шрайбър заедно с актьора и музикант Алекс Улф ще играят в нова адаптация на романа на американския писател Стивън Амидън от 2004 г. "Човешки капитал". През 2013 г. Паоло Вирдзи направи италианоезична екранизация, която бе приета радушно в Европа, мина и през България през 2015 г.

В сюжета на драмата, животът на две семейства се преплита - едното е от средната класа, а другото от висшата. Две от децата им започват връзка, която завършва с трагедия. Шрайбър ще играе Дру - финансово разклатения патриарх на една от фамилиите. Улф ще се превъплъти в Иън, чийто персонаж се влюбва в дъщерята на Дру.

Снимките започват през ноември тази година, продуцент е създадената преди месец компания на Шрайбър "Illuminated Content" заедно с нюйоркската "Maven Pictures" и лосанджелиската "Sight Unseen Pictures". Сценарната адаптация е на Орен Мувърман ("Вестоносецът"), режисира непознатият у нас Марк Майърс. Изпълнителни продуценти ще бъдат италианците от "Indiana Production", които направиха оригиналния филм на Вирдзи, спечелил 7 награди "Донатело".
Copyright © 2024 Dir.bg.