Сам Мендес ще снима нов филм - драма за Първата световна война

29. 10. 2018 г.
Сам Мендес ще снима нов филм - драма за Първата световна войнаСлед като направи два от най-успешните филм за Джеймс Бонд в цялата поредица за най-предания агент на кралицата, Сам Мендес ще опита нещо съвсем различно. Той ще адаптира драмата за Първата световна война „The Voyeur's Motel“ по романа на Гай Талес и вече започва да подбира актьорите за нея. В бъдещия хит ще участват все по-популярните английски актьори Джордж МакКий и Дийн-Чарлс Чапман.

Самият Мендес е автор на сценария, заедно с Кристи Уилсън-Кейнс („Викторианска готика“). Детайли за сюжета се пазят в тайна, но е ясно, че главни герои в него ще са двама млади войници, които попадат на опасно място.

Amblin, компанията на Стивън Спилбърг, ще продуцира филма. Мендес планира да започне снимки през април догодина и според това кога ще привърши, ще бъде обявена и премиерната дата.

МакКий се наложи с участието си във филми като „Гордост“ и „Капитан Фантастик“, а предстои да го видим като Хамлет в „Офелия“, заедно с Дейзи Ридли, Клайв Оуен и Наоми Уотс, както и в „The True History Of The Kelly Gang“ в друга звездна компания – Чарли Хънам, Ръсел Кроу и Никълъс Холт. Чапман се превърна в звезда с ролята на Томен Баратеон в сериала „Игра на тронове“. Той участва в новата екранизация по „Хенри V“ – „The King“, заедно с Тимъти Шаламей, Робърт Патинсън и Джоел Еджертън.

Copyright © 2024 Dir.bg.