Дедпул 2“ във версия за най-малките

06. 11. 2018 г.
„Дедпул 2“ във версия за най-малкитеВ началото това звучеше като поредната шега на цапнатия в устата комикс герой, но всъщност се оказа нещо съвсем истинско. „Дедпул 2“ ще се сдобие с версия, която да е подходяща за зрителите, които безспорно имат най-голямо желание да го гледат – децата.

Още преди премиерата на първия филм беше ясно, че той няма да е подходящ за непълнолетни и тази тенденция бе запазена и в продължението му. Все пак Райън Рейнолдс и сценаристите Рет Рийс и Пол Уърник решиха да направят компромисна версия на филма, без прекалено насилие и... без мръсни думи. Резултатът на това се казва „Имало едно време Дедпул“ ("Once Upon A Deadpool") и ще излезе по американските кина на 12 декември.

Любопитното е, че освен премонтажа на целия филм, някои сцени са заснети изцяло наново и под друг ъгъл, така че да са съвесем подходящи за невръстна публика. Целта не е само да се изкара финансова изгода от това. Рейнолдс обяви, че от всеки продаден билет ще бъде заделян по 1 долар в подкрепа на борбата с рака.За „Фокс“ това ще е добра идея, още повече че студиото няма голяма премиера в края на годината. Новата версия на касовия хит може би най-после ще достигне и до Китай, където „Дедпул 2“ така и не бе показан заради откровеното насилие и груб език. От друга страна „Дисни“ и „Марвел“ също се вълнуват от успеха на новата версия, за да преценят как да включат Дедпул в своите бъдещи филми.
Copyright © 2024 Dir.bg.