Замръзналото кралство 2“ с много нови песни

09. 11. 2018 г.
„Замръзналото кралство 2“ с много нови песниРазбира се, че нямаше как да няма нови песни в продължението на една от най-касовите анимации на всички времена с приходи над 1,2 милиарда долара. Огромно е очакването към „Замръзналото кралство 2“. Все пак първият филм предизвика истинска сензация преди пет години и доказа, че „Дисни“ може да направи успешен анимационен хит и без помощта на „Пиксар“.

За момента всички подробности за сюжета на продължението се пазят в дълбока тайна. Все пак Дженифър Лий, сърежисьорка и шефка на анимационния отдел на „Дисни“, сподели, че „Замръзналото кралство 2“ ще бъде по-мащабно и по-епично, и този път действието ще се развива и извън кралство Арендел.

Едно от нещата които няма да претърпят голяма промяна, ще е музикалното оформление. Композиторите съпрузи Боби Лопес и Кристин Андерсън-Лопес са отново на линия и нищо чудно да прибавят нов „Оскар“ към колекцията си, след спечелената статуетка за баладата „Let It Go“. Лий споделя, че двамата са завършили нова песен, която ще е истинска еволюция на фона на мегахита от първия филм.

„Това е песента, която толкова много чакахме... Боби и Кристин я записаха преди три седмици. Работим с тях вече две години и най-после имаме истински хит, който обожавам“, ентусиазирана е Лий.

Тя допълни, че от всички предложени до момента нови песни вече са избрани четири, които ще присъстват в „Замръзналото кралство 2“.

Очакваме премиерата му у нас на 29 ноември 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.