Джак Ричър ще се завърне на малкия екран

16.11.2018 г.
Джак Ричър ще се завърне на малкия екранПопулярният герой, игран от Том Круз в цели два филма, ще се подвизава в нов сериал, подготвян от автора на поредицата романи Лий Чайлд. Само че звездата Круз няма да участва в него.

През 2012 г. излезе първият филм „Джак Ричър“, който спечели над 218 милиона долара. Четири години по-късно се появи и продължението „Джaк Ричър: Не се връщай“, което обаче се представи доста по-слабо. Така надеждите за трети филм тотално се изпариха. Много от феновете на книгите обвиняваха за провала Круз, който съвсем не изглежда като героя на Чайлд.

„Хареса ми да работим заедно с Круз. Но читателите са прави. Огромният ръст на Ричър е от решаващо значение за успеха на поредицата. Затова решихме да я подновим, но вече без Том Круз, със съвсем нов актьор“, заяви прочутият британски писател.

Знаем, че звездата от „Топ Гън“ е сред най-ниските актьори в Холивуд и още когато се заговори, че ще изпълнява ролята на бившия военен следовател, това не беше прието с голям възторг. Затова и доста фенове бойкотираха филмите. Ето че сега грешката ще бъде поправена с новата тв поредица. Може би сериалът за Джaк Ричър ще бъде продуциран от Skydance TV и Paramount TV, които наскоро поставиха ново успешно начало със сериал за друг популярен герой – Джак Райън, в чиято роля влезе Джон Кразински.
Copyright © 2024 Dir.bg.