Силвестър Сталоун няма да бъде повече Роки

29. 11. 2018 г.
Силвестър Сталоун няма да бъде повече РокиДокато „Крийд 2“ чупи рекордите отвъд Океана, подсказвайки че поредицата набира невероятна скорост, се случи нещо от изключително значение за всички фенове на Роки. Силвестър Сталоун, който се превърна в голяма звезда с премиерата на първия филм през далечната 1976 г., се сбогува със своя герой в изключително емоционално видео, което публикува в своя профил в Инстаграм.

„Е, това е може би последното ми родео. Никога не съм предполагал това, което се случи“, казва екшън легендата. „Смятах, че с Роки е свършено през 2006 г. и бях доволен от този факт. Тогава изненадващо се появи този младеж и цялата история се промени. Тя достигна до ново поколение, засегна нови проблеми, появиха се нови приключения на хоризонта.“

„Не мога да съм по-щастлив от всичко, което се случи. Сега аз се оттеглям, защото моята история приключи, но има една нова вселена, която ще посрещне фенове от новото поколение“, продължава Сталоун и прегръщайки Майкъл Б. Джордан, допълва: „Сега ти ще трябва да носиш мантията“.

Видеото е красноречиво – Роки окачва ръкавиците на стената. Сталоун благодари на всички, които са взели присърце историята на Роки и не са безразлични към нея вече повече от 40 години. Но това не е края на неговите култови герои. Роки може и да се оттегля, но Рамбо ще се завърне за своята пета мисия през 2019 г.


Copyright © 2024 Dir.bg.