Тарантино се ожени на 55

29.11.2018 г.
Тарантино се ожени на 55Куентин Тарантино се ожени за първи път, съобщава сп. People. 55-годишният режисьор, сценарист, продуцент, актьор и дори оператор предложи брак на 35-годишната си приятелка Даниела Пик (Daniella Pick) през лятото миналата година, след връзка с нея още от 2009-а, подновена през 2016-а, а вчера двамата са минали под венчилото в Лос Анджелис в интимна церемония.

Първата среща между Тарантино и израелската певица и модел е на представянето на "Гадни копилета" в Израел преди девет години. Скоро след това те прекъснаха връзката си, но след време се събраха отново, след като режисьорът се раздели с дизайнерката на костюми (напр. "Омразната осморка") Кортни Хофман.

Годежът на Куентин и Даниела през септември 2017 г. в Ню Йорк приличаше на събиране на актьорския състав от "Криминале" (1994), след като на него дойдоха гости като Брус Уилис, Самюъл Джаксън и Ума Търман.

Няколко дни преди сватбата, Тарантино завърши снимките на 9-ия си пълнометражен филм - "Имало едно време в Холивуд", който чакаме на екран в България през август 2019 г. Бракът е дебют за "стария ерген", който досега обясняваше, че работата е монопол във времето му. През ноември 2014 г. той дори обяви, че ще се оттегли от киното след десетия си филм. Тогава той каза: “Не смятам, че трябва да стоиш на сцената, докато хората започнат да те молят да слезеш. Аз искам да сложа край, докато съм все още в добра форма. Режисирането е за по-младите хора, а и на мен ми харесва идеята да оставя филмография от 10 филма. Ако достигна до десетия си филм и не го проваля по някакъв начин, то това ще бъде един добър начин да сложа край на кариерата си.”
Copyright © 2024 Dir.bg.