Джейсън Момоа в "Аквамен 2"?

07.12.2018 г.
Джейсън Момоа в Да, може би е прекалено рано за това, но не и за днешните холивудски стандарти. Режисьорът Джеймс Уан наскоро приключи с работата по своя дългоочакван хит „Аквамен“ и според първите отзиви на специалистите се е справил повече от добре. Което от друга страна означава, че е време за продължение.

Разбира се, всичко е в съвсем ранен етап и засега никой не е подписал договор за снимки, нито има избран сценарист, който да развие новата история за краля на подводното царство. Все пак всичко ще зависи от приходите на „Аквамен“, които според първите прогнози ще бъдат около 65 милиона долара за дебютния му уикенд в САЩ.

От една страна, те далеч не са гаранция за голям боксофис, но от друга тези приходи едва ли ще спаднат много в задаващите се празнични дни. Освен това шефът на „Уорнър“ Тоби Емърик е цитиран да казва, че се чувства „достатъчни убеден“ в потенциала на „Аквамен“, за да се съгласи още отсега да започне работа по продължението му.

Филмът отбелязва и края на ерата на DC, започната от Зак Снайдър. Той бе режисьор на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и „Лигата на справедливостта“. И двата филма не оправдаха очакванията и съответно няма да видим техни продължения. Това доведе и до напускането на Снайдър, който няма да работи по предстоящите хитове „Birds of Prey“ и „Жокера“. От друга страна, именно той избра Джейсън Момоа за ролята, която му пасна толкова добре.
Copyright © 2024 Dir.bg.