Кевин Харт в драматична роля: "Бащинство"

19.01.2019 г.
Кевин Харт в драматична роля: 39-годишният американски комедиант Кевин Харт, който е на върха на своята популярност с отказа си да води церемонията по наградите "Оскар", поема роля в проекта на Sony Pictures "Бащинство" ("Fatherhood"). Самият Харт е баща на 3 деца.

Новината идва само ден, след като се разнесе слухът, че тъмнокожата звезда ще продуцира чрез своята компания "HartBeat Productions" игрална екранизация на настолната игра "Монополи" за Lionsgate и Hasbro, вероятно в жанра екшън комедия, и че ще играе в нея.

Fatherhood” ще бъде адаптация за голям екран на автобиографията-бестселър от 2011 г. "Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love" на блогъра Матю Логлин, написана в Индия, след като Логлин напуска работата си в "Yahoo!". Сценарият е на Дейна Стивънс ("Проблясък") по първоначален вариант на номинирания за "Оскар" Пол Уайц ("Маркъс"). Режисурата на филма, чийто сюжет е за вдовец с дъщеря, която трябва да отгледа след смъртта на съпругата му при раждането, е поверена също на Пол Уайц.

Освен като актьор, Кевин Харт ще бъде и продуцент на семейната драма заедно с Марти Боуън от "Temple Hill Entertainment", Питър Киърнън от "Free Association" и колегата си от "HartBeat" Джон Ченг.

Sony пък започват търсене на актриса из цяла Америка за ролята на дъщерята, съобщава "Варайъти". Проектът е под надзора на вицепрезидента на "Sony Pictures Entertainment" Британи Мориси.
Copyright © 2024 Dir.bg.