Вин Дизел подготвя „Бързи и яростни“ с изцяло женски актьорски състав

25.01.2019 г.
Вин Дизел подготвя „Бързи и яростни“ с изцяло женски актьорски съставЯвно поредицата „Бързи и яростни“ ще се сдобива с нови и нови продължения и разклонения. Това лято очакваме филма за Хобс и Шоу, в който ще се вихрят Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Но явно и Вин Дизел няма да остане по-назад. Той обяви, че се подготвя нов филм, този път с изцяло женски актьорски състав.

Три сценаристки ще разработят историята във все още неозаглавения филм: Никол Пърлман, Линдзи Биър и Дженива Робъртсън-Дуорет. За момента не се споменават никакви подробности за сюжета, но предполагаме, че той ще се фокусира върху Лети (Мишел Родригес) и други популярни героини, които сме виждали в поредицата през годините.

Дизел сподели, че идеята за филм с изцяло женски състав в стил „Бързи и яростни“ му е хрумнал още през 2017 г. Оттогава стартират преговорите с „Юнивърсал“, които най-после са дали съгласието си. Сега екшън звездата приветства трите сценаристки с добре дошли в поредицата.

От тях най-известна е Пърлман, работила по сценариите на „Тор“, „Пазители на галактиката“ и бъдещия хит „Капитан Марвел“. Биър подготвя предстоящата нова версия на „Костенурките нинджа“, а сред филмите на Робъртсън-Дуорет са „Tomb Raider: Първа мисия“ и „Капитан Марвел“.

Междувременно очакваме „Хобс и Шоу“ с върлия противник на Дизел – Скалата.

Copyright © 2024 Dir.bg.