Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ с първи плакат и трейлър

01.02.2019 г.
„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ с първи плакат и трейлърЧакането приключи! Вече е факт първия официален трейлър на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, който е претендент за титлата „екшън на 2019“. Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм се завръщат към ролите си от поредицата „Бързи и яростни“, която явно ще продължи да бълва нови хитове.

Премиерата на трейлъра е предшествана от появата на първия официален плакат (банер) на бъдещия хит. Той бе представен от Джонсън в неговия профил в Туитър под наслов „Сблъсък на два свята“ ("Two world’s collide"). Явно това е подчертано и от самия плакат. На него виждаме бившия агент Люк Хобс (Джонсън), възседнал впечатляващ черен мотор на фона на слънчево крайбрежие, което може и да е на Маями. Съвсем различно е положението при Декард Шоу (Стейтъм), облегнал се на лъскав спортен автомобил, точно в цвета на костюма му, на фона на облачен Лондон.

Вижте трейлъра (2:55 мин., български субтитри).

Двамата може да са много различни и да идват от различни вселени, но все пак ще трябва да обединят сили, за да се преборят със злодея Брикстън, в чиято роля е Идрис Елба. Той е лидер на екип международни терористи и подготвя поредния си голям удар. Но не си е представял, че ще се изправи срещу Хобс и Шоу.

Докато очакваме премиерата на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, Джонсън заяви, че може би той и Стейтъм няма да участват в „Бързи и яростни 9“. Разбира се, не е напълно изключено да се появят за малко на екрана.




Copyright © 2024 Dir.bg.