Ник Джонас се завръща в „Джуманджи 2

07.02.2019 г.
Ник Джонас се завръща в „Джуманджи 2“Музикалната звезда, изградила стабилна кариера в киното, Ник Джонас ще се завърне в ролята на Алекс в дългоочакваното продължение на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. Той ще се присъедини към останалите звезди Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек и Карън Гилън, както и към режисьора Джейк Каздън, който също е отново на борда.

Героят на Джонас Алекс или Джеферсън Макдона е петият играч, открит в магическата игра „Джуманджи“, който помага на останалите в тяхната мисия. Той е млад пилот, който не подозира, че е погълнат от играта вече 20 години.

В продължението ще се завърнат и четирите млади звезди Сер‘Дариус Блейн, Медисън Айсмен, Морган Търнър и Алекс Улф. Акуафина също ще има значителна роля, а освен нея ще видим Дани ДеВито и Дани Главър.

„Сони“ категорично отказват да споделят подробности за сюжета на продължението. Все пак снимките се очаква да стартират скоро, защото премиерната дата на "Джуманджи 2" си остава непроменена – 13 декември 2019 г. Каздън е и съавтор на сценария заедно с двама от сценаристите на оригиналния филм от 2017 г. – Джеф Пинкнър и Скот Розенбърг.

Ник Джонас наскоро приключи снимки по два други бъдещи хита. Ще го видим в новите филми на Роланд Емерих („Midway”) и пост-апокалиптичния трилър на Дъг Лайман „Chaos Walking“.
Copyright © 2024 Dir.bg.