се говори за продълже..."/> Кино

„Парамаунт“ с премиерна дата за „Пристигане в Америка 2“

12.02.2019 г.
„Парамаунт“ с премиерна дата за „Пристигане в Америка 2“Отдавна се говори за продължение на комедията с Еди Мърфи, превърнала се в един от най-успешните му хитове през 80-те - излязла у нас на видеокасети ("Александра видео") през ноември 1996 г. Ето че сега „Парамаунт“ обявиха официалната премиерна дата на „Пристигане в Америка 2“. Тя ще се състои на 7 август 2020 г.

Крейг Бруър, с когото Мърфи работи по „Dolemite Is My Name“, ще е режисьор на все още неозаглавеното продължение "Coming 2 America".

Прочутия комик ще видим отново в ролята на Аким – африкански принц, отказал се от отегчителен брак в своята държава и озовал се в „Куинс“, където под прикритие издирва жена със силен характер, която ще стане негова съпруга.

В продължението Аким научава шокиращата новина, че има свой отдавна изгубен син. Така той трябва отново да се завърне в Америка и да открие своя наследник, който ще е следващия владетел на Замунда.

Трикратно номинираният за "Еми" Кеня Барис („Girls Trip“) е автор на последната версия на сценария, подготвян от Бари Блаустийн и Дейвид Шефийлд, които са сценаристи на оригиналния филм. Мърфи ще е и продуцент, заедно с Барис и Кевин Мишър.

Надяваме се скоро да разберем кога ще стартират снимките. Очаква се в продължението да се завърнат Арсенио Хол, който играеше най-доверения приятел на принца, Шери Хедли, която предизвика интереса на Акин, Джон Амос, който видяхме като нейния баща, и Джеймс Ърл Джоунс, който играеше краля на Замунда.  
Copyright © 2024 Dir.bg.