Fox Searchlight разпространиха първа снимка на Франсис Макдорманд от „Nomadland“

13.02.2019 г.
Fox Searchlight разпространиха първа снимка на Франсис Макдорманд от „Nomadland“Това е новият филм на Клоуи Чжао, след отрупания с много отличия уестърн „Ездачът“ ("The Rider").

Интересът към филма е голям, тъй като в него всъщност е първата роля на Макдорманд след триумфа й в „Три билборда извън града“, донесъл й всички възможни отличия през миналата година, включително „Златен глобус“, „БАФТА“ и „Оскар“.

Тя играе Фърн, около 60-годишна жена, която - след като изгубва всичко в резултат на Голямата рецесия - се впуска в пътуване из американския запад, живеейки като един съвременен номад в своята каравана.

Новият филм ще бъде издържан в стила на „Ездачът“ и в него също ще видим непрофесионални актьори. Партньори на Макдорманд ще са Линда Мей и Шарлийн Суонки, както и Дейвид Стратеърн. Драматичната история е базирана на книгата „Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century“. Самата Макдорманд е нейна голяма почитателка и откупува правата върху нея още при издаването й през 2017 г.

„Ездачът“ беше един нетипичен уестърн, предизвикал възторга на критиците. Предполагаме, че Чжао отново ще ги очарова с новия си филм. Тя бе избрана за режисьор на следващия Марвел хит – „The Eternals“, но явно това не й пречи да продължи да прави нискобюджетни продукции като „Nomadland“. Все още очакваме да разберем дали филмът ще излезе в края на годината, за да се включи в сезона на наградите, или премиерата му ще остане за 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.