Ема Томпсън напуска анимацията „Luck“

20.02.2019 г.
Ема Томпсън напуска анимацията „Luck“Макар че озвучи кралица Елинор в анимацията на Пиксар „Храбро сърце“ (2012), Ема Томпсън явно е решила да не работи повече с бившия шеф на прочутата компания. Носителката на „Оскар“ бе избрана да озвучава един от героите в бъдещия хит на Skydance Animation - „Luck“, но се оттегли, след като бе обявено, че Джон Ласитър ще работи по проекта.

Както съобщихме преди месец, Ласитър напусна окончателно „Дисни“ след поредица от негови непристойни прояви. Шефът на "Skydance" Дейвид Елисън обяви, че той ще работи за компанията, като поведението му ще бъде строго наблюдавано и за ново провинение създателят на франчайза „Играта на играчките“ ще бъде санкциониран.

За Томпсън обаче това не е достатъчно. Тя се оттегли от „Luck“, който разказва за две борещи се за надмощие организации, представляващи добрия и лошия късмет. Режисьор е Алесандро Карлони („Кунг-Фу панда 3“), а премиерата е предвидена за 2021 г.

Skydance явно разполагат с достатъчно време, за да намерят заместник на Томпсън. Друг е въпросът, че нейният бойкот може да бъде последван и от други актриси, отказващи да подкрепят наемането на Ласитър, прочул се с безкрайно много злоупотреби със служебното си положение.

Предстои да чуем гласа на Томпсън в друга анимация – „Търсенето на Линк“, чиято премиера у нас е на 12 април. След това ще видим на екран английската актриса като агент О в „Мъже в черно: Глобална заплаха“.
Copyright © 2024 Dir.bg.