Майкъл Б. Джордан ще живее 400 години

26.03.2019 г.
Майкъл Б. Джордан ще живее 400 годиниМайкъл Б. Джордан ще изпълнява главната роля в "Метусаил" („Methuselah“), драматичната история на мъж, който успява да остане жив в продължение на 400 години. Той ще бъде и продуцент на филма, заедно със своята компания Outlier Society.

„Уорнър“ от години се опитват да осъществят този проект, като по него работят няколко сценаристи, а за главната роля е бил спряган и Том Круз. Според мненията на специалисти филмът може да се доближи до митологията на „Шотландски боец“ и има потенциал да постави начало на нова печеливша поредица.

Джордан ще играе мъж, успял да оцелее в продължение на стотици години и то без никакви признаци на остаряване. За тези години той натрупва безброй интелектуални знания, от усвояването на множество езици до научни познания, както и умения за оцеляване във всякакви ситуации. Зак Дийн („Примката“) е сред авторите на финалната версия на сценария.

Изминалата 2018 година бе изключително успешна за Джордан. Той участва в счупилия рекорди „Черната пантера“, както и в „Крийд 2“, надминал приходите на оригиналния филм. Предстои ни да го видим в драматичната история с Бри Ларсън и Джейми ФоксJust Mercy“, а освен това, както вече съобщихме, той ще участва и ще продуцира новия режисьорски опит на Дензъл Уошингтън „Journal for Jordan“.
Copyright © 2024 Dir.bg.