Джай Кортни се завръща в новия "Отряд самоубийци"

31.03.2019 г.
Джай Кортни се завръща в новия Наскоро продуцентът от DC Films Питър Сафрън обяви излизащия на 6 август 2021 г. нов "Отряд самоубийци" като тотален ребут, не директно продължение - той направи това по време на прес промоция преди седмица на продуцирания от него "Шазам!" Независимо от изявлението на Сафрън обаче, австралийският актьор с холивудска кариера Джай Кортни (когото помним като ерудита Ерик от "Дивергенти") сподели вчера за американското икономическо издание "Business Insider", че в новия филм ще повтори ролята си на капитан Бумеранг от първия филм. "Готови сме за снимки след няколко месеца", каза Кортни. - "Няма много за разкриване на този етап, но със сигурност отново ще видите Бумеранг, това е сигурно."

Режисираният от Джеймс Гън втори филм след хита от 2016 г. предвижда предимно нови персонажи и актьори, но основополагащите образи очевидно се запазват. Вече знаем, че Идрис Елба поема Дедшот от Уил Смит, говори се, че и Марго Роби се завръща като Харли Куин, според непотвърдени слухове Вайола Дейвис също ще се завърне като офицера от разузнаването Аманда Уолър.

В киносредите се разпространиха и (засега) спекулации, че Task Force X на Гън ще въведе персонажите на Ловеца на плъхове (Ratcatcher), Нанауе, Polka-Dot man и Миротвореца (Peacemaker), като за последния се спряга името на Дейв Батиста, играл Дракс Унищожителя от друга поредица на Гън - "Пазители на Галактиката".
Copyright © 2024 Dir.bg.