Жокера“ с първи плакат

03.04.2019 г.
„Жокера“ с първи плакатСлед толкова коментари и големи очаквания, ето че вече имаме донякъде ясна представа как ще изглежда бъдещият клоун в подземния свят на Готъм сити. Режисьорът Тод Филипс публикува на своята страница в Инстаграм първият плакат на „Жокера“, в който Хоакин Финикс ще направи поредната си голяма роля.

Все още не знаем никакви подробности за сюжета на бъдещия хит. Само се предполага, че той ще бъде издържан в стила на два от шедьоврите на Мартин Скорсезе – „Шофьор на такси“ и „Кралят на комедията“. Не случайно в новия филм участва и Робърт де Ниро в ролята на известен телевизионен водещ.

Както може да се убедите от постера, този филм ще е много различен от образа, представен от Джаред Лето в „Отряд самоубийци“, дори и от култовата последна роля на Хийт Леджър в „Черният рицар“. Единственото, което подсказва, че това е добре познатият ни герой, е неговият клоунски грим и малкото лого на DC.

Различен ще е и подходът на Филипс, който ще разказва как един психично болен човек ще се превърне в Жокера. Според някои коментари новият филм ще се доближава доста до „Логан: Върколакът“, който - макар и филм за комиксов герой - всъщност беше една сурова драма.

По-късно днес се очаква и първият трейлър на „Жокера“, който ще повдигне повече завесата за това какво да очакваме. Премиерата на филма е в началото на октомври и сега надеждите на „Уорнър“ са той да повтори успеха на „Венъм“, излязъл по кината по същото време през миналата година.

View this post on Instagram

Teaser trailer tomorrow. #JokerMovie

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Copyright © 2024 Dir.bg.