Приключиха снимките на „Хищни птици“

16.04.2019 г.
Приключиха снимките на „Хищни птици“Харли Куин ще се завърне триумфално в „Birds of Prey“. Като начало снимките на дългоочакваното й ново приключение официално приключиха. За това разбираме от пост в Инстаграм на LuckyChap Entertainment, компанията на звездата Марго Роби.

На снимката виждаме самата Роби в гръб, а на стола, на който е седнала, е новото лого на заглавието. Сред буквите можем да разпознаем няколко от символите на филма – бухалката на Куин, чук и диамант. Последното е явно е свързано с Черната маска – основния злодей във филма, срещу когото ще се изправят Харли, Черното канарче и Ловецът.  

Юън Макгрегър е в ролята на Черната маска, а като дружките на Куин ще видим Джърни Смолет-Бел и Мери Елизабет Уинстед. Към тях се присъединява и Роузи Перес в ролята на полицайката Рене Монтоя, а Крис Месина ще е в ролята на серийния убиец Виктор Сас.

Снимките на „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“, както е пълното заглавие на филма, започнаха през януари тази година. Очакваше се, че те да приключат през април, така че за момента всичко върви по план. Надяваме се скоро да видим и първия трейлър от продукцията.

Според някои прогнози трейлърът ще излезе най-късно през есента, точно за премиерата на „Жокера“. Между другото Жокера ще се появи и в „Birds of Prey“, но е сигурно, че този път в ролята няма да е Джаред Лето. Иначе Харли Куин очакваме да се завърне отново в „Отряд самоубийци 2“, който Джеймс Гън ще снима в края на годината.

View this post on Instagram

That’s a wrap! 💋

A post shared by LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment) onCopyright © 2023 Dir.bg.