Дженифър Лопес и Оуен Уилсън се събират отново

23.04.2019 г.
Дженифър Лопес и Оуен Уилсън се събират отновоДженифър Лопес отново ще обедини сили с STXfilms. Тя ще участва в романтичната комедия „Marry Me“, в която неин партньор ще е Оуен Уилсън. Това ще е вторият общ проект на двете звезди, които участваха в хита от 1997 г. „Анаконда“.

Кат Койро (4 епизода от сериала „Слънчева Филаделфия“) ще е режисьор на филма, чиито снимки трябва да стартират през есента. Първоначалният сценарий е дело на Джон Роджърс и Тами Загър, а финалната му версия е написана от Харпър Дил.

Новият филм ще е третият общ проект на STX, Лопес и продуцентите Илейн Голдсмит-Томас и Бени Медина след миналогодишната романтична комедия „Втори шанс“ и стриптийзьорската история „Hustlers“ ("Да свалиш Уолстрийт"), която се снима в момента.

Сюжетът е базиран на графичен роман на Боби Кросби и разказва за поп звезда (Лопес), която ще се жени за своя годеник, прочута рок звезда, на концерт в емблематичната зала Медисън Скуеър Гардън. Минути преди планираното грандиозно събитие тя разбира, че любимият й изневерява с нейна асистентка. Певицата решава да импровизира и избира произволен мъж от публиката (Уилсън), за когото се омъжва.

Ролята безспорно е точно като за Лопес, която скоро ще се омъжва за четвърти път. Тя ще е и сред продуцентите на бъдещия хит заедно с Голдсмит-Томас, Медина и Роджърс.
Copyright © 2024 Dir.bg.