Дженифър Гарнър с главна роля в комедия

01.05.2019 г.
Дженифър Гарнър с главна роля в комедияДженифър Гарнър ще изпълнява главната роля в комедията „Fantasy Camp“, продуцирана от STXfilms. Сценаристи и режисьори ще са Аби Коон и Марк Силвърстайн.

Дуото е създател и на романтичната комедия с Ейми Шумър „Диагноза: Секси!“, отново разпространявана от STXfilms. Кон и Силвърстайн се наложиха със сценариите си за романтични истории като „Целуни ме“, „Той не си пада по теб“ и касовия хит „Сватбен обет“ с Рейчъл Макадамс и Чанинг Тейтъм.

„Fantasy Camp“ ще разказва за перипетиите на Джули (Гарнър), която пристига на събирането в театрален лагер от своето детство. Сега тя ще има възможност да преодолее страховете си, да сбъдне съкровената си мечта и най-после да се изяви на сцена.

Бившата съпруга на Бен Афлек ще е и сред продуцентите на бъдещия хит, заедно с Грег Силвърман. За Гарнър това ще е ново партньорство с компанията STXfilms, която продуцира и миналогодишния екшън с нейно участие „Peppermint: Ангел на възмездието“. Сред последните й роли са още тази в „С обич, Саймън“, както и в продуцирания от Лина Дънам сериал на HBO „Къмпинг“. Освен това актрисата подготвя и семейната комедия „Yes Day“, в която отново ще бъде продуцент и изпълнител на главната роля, а ще участва и в новия сериал на Дж. Дж. Ейбръмс за Apple TV+ „My Glory Was I Had Such Friends“.
Copyright © 2024 Dir.bg.