Уди Алън с нов филм

05.06.2019 г.
Уди Алън с нов филмВсички в Холивуд се отрекоха от него и почти няма актьор или актриса, които да искат да работят с Уди Алън. Все пак той успя да подбере впечатляващ звезден състав за новия си филм, предимно от европейски актьори.

И така, във филма с работно заглавие „Wasp 2019“ ще участват двукратният носител на „Оскар“ Кристоф Валц, Луис Гарел, Серхи Лопес, Елена Аная, Уолъс Шоун и Джина Гершон.

Mediapro, испанската продуцентска компания, работила с Алън по едни от най-успешните му филми за последните години като „Вики Кристина Барселона“ и „Полунощ в Париж“, ще продуцира и новия му филм. Снимките трябва да започнат през юли в Испания.

Сюжетът на филма ще разказва за американска съпружеска двойка, която пристига на кинофестивала в Сан Себастиан. И двамата са очаровани от магичната атмосфера на феста, от красотата на Испания и от прекрасните филми. Жената започва афера с прочут френски режисьор, а съпругът й се влюбва в красиво местно момиче.

Екипът на Mediapro уточнява, че филмът е романтична комедия. От компанията допълват, че за разлика от всички в Холивуд, не питаят лоши чувства към Алън, с когото работят вече 10 години. И допълват, че съдят за един творец единствено по неговото творчество.  
Copyright © 2024 Dir.bg.