Както вече съобщихме, „Уорнър..."/> Кино

Дейзи Ридли е спрягана за Батгърл

25.06.2019 г.
Дейзи Ридли е спрягана за БатгърлКакто вече съобщихме, „Уорнър“ не се отказват от своя принцип да правят самостоятелни филми за супергероите на DC. А един от тези филми, планирани от доста отдавна, е този за Батгърл. Сега разбираме, че по него има напредък, а може би вече е ясна и изпълнителката на ролята – Дейзи Ридли.

Преди две години бе обявено, че Джош Уедън, създателят на първите два хита за Отмъстителите, ще се заеме с филма за Барбара Гордън, известна повече от Батгърл. Впоследствие обаче той не успя да развие убедително историята и се отказа от проекта.

„Уорнър“ обаче успяха да му намерят заместник в лицето на Кристина Ходсън, подготвила междувременно друг сценарий от вселената на DC - „Хищни птици“. В момента тя работи усилено върху сценария, като надеждите са той да постави началото на нова поредица.

И сега остава само да получим потвърждение дали наистина звездата от „Междузвездни войни“ ще изпълни култовата роля. За Дейзи Ридли това ще е шанс за ново начало след премиерата на „Възходът на Скайуокър“.

Батгърл се появява за първи път на екрана в сериала от 60-те „Батман“, изиграна от Ивон Крейг. През 90-те видяхме Алисия Силвърстоун в ролята в печално известния филм на Джоел Шумахер „Батман и Робин“, смятан за абсолютното дъно в историята на кино поредицата за рицаря на Готъм сити. Силно се надяваме новият филм да е на съвсем различно ниво.
Copyright © 2024 Dir.bg.