Вин Дизел е готов със сценария на Pидик 4

24.07.2019 г.
Вин Дизел е готов със сценария на Pидик 4Знаем, че в момента Вин Дизел е изцяло ангажиран със снимките на „Бързи и яростни 9“ в Лондон (временно спрени след инцидент с дубльора му Джо Уотс). Но междувременно се готви да се върне към друг свой познат образ. Екшън звездата се похвали в Инстаграм, че е готов сценария за четвърти филм от поредицата „Хрониките на Pидик“.

Сценарият на „The Chronicles of Riddick: Furya“ отново е дело на Дейвид Туи (David Twohy), който е сценарист и режисьор на всички три филма дотук:Пълен мрак“ (2000), „Хрониките на Pидик“ (2004) и „Pидик“ (2013). Мотото на новия филм е: „Всеки иска да бъде звяр, докато не настане време да действа като истински звяр“.

Явно четвъртата част от приключенията на бившия затворник Ричард Pидик ще бъде доста брутална. Самият Туохи сподели, че нищо няма да бъде спестено в новия филм и рейтингът му със сигурност ще бъде „забранен за малолетни зрители“.

Надяваме се скоро да разберем подробности за сюжета на „Riddick 4: Furya“. Това ще е поредната четвърта част за звездата Вин Дизел, който ще се завърне и в четвърти филм от поредицата „Трите хикса“ през 2020 г.

Copyright © 2024 Dir.bg.