Джейсън Момоа в „Sweet Girl“

30.07.2019 г.
Джейсън Момоа в „Sweet Girl“Преди време той беше фаворит за главната роля в нова версия на „Гарванът“, който безспорно е един от най-известните филми на тема отмъщение. Ето че сега Джейсън Момоа наистина ще участва в подобна история, при това ще е и един от продуцентите на бъдещия хит.

„Sweet Girl“ ще разказва за потънал в скръб съпруг, който е готов да раздава собствено правосъдие. Той решава да си отмъсти на виновниците за смъртта на собствената му съпруга и да защити единствената си дъщеря. Сюжетът звучи до болка познат, но включването на Момоа се надяваме да му придаде различно звучене.

Брайън Андрю Мендоса ще осъществи своя режисьорски дебют с този екшън. Той вече е работил с Момоа по два предишни проекта – екшъна „Braven“, на който е продуцент и оператор, и  сериала „Frontier“, на който е изпълнителен продуцент.

Сценаристи на „Sweet Girl“ са Грег Хъруиц и Филип Айснър, както и Уил Стейпълс, който пише последната версия на сценария. Момоа и Мендоса ще са продуценти, заедно с режисьора на „Сан Андреас“ Брад Пейтън и Джеф Фиерсън. Netflix ще разпространява новия екшън.

За звездата от „Аквамен“ това ще е поредния филм в претоварения му график. Наскоро Момоа приключи снимки по новата екранизация на „Дюн“, а му предстои да участва и в подготвяния римейк на екшън класиката от 90-те „Катерачът“.
Copyright © 2024 Dir.bg.