Хейли Атуел в седмия "Мисията: невъзможна"

07.09.2019 г.
Хейли Атуел в седмия 37-годишната британо-американска актриса Хейли Атуел е дъщеря на индианец-шаман и англичанка, помним я от ролите й в киновселената на Марвъл, "Пепеляшка", "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух" и от няколко сериала, за един от които - Устоите на Земята (2010) - бе номинирана за "Златен глобус". Днес стана известно, че Атуел се присъединява към Том Круз в предстоящия "Мисията: невъзможна 7" - режисьорът и сценарист Кристофър Маккуори го написа в профила си в Инстаграм.

"Ако избереш да приемеш..." ("Should you choose to accept..."), написа американецът, носител на Оскар за сценария на "Обичайните заподозрени" (1995) - популярна фраза от франчайза с невъзможни мисии, като я придружи със снимка на актрисата.



Круз се завръща като явно несъкрушимия таен агент Итън Хънт за още два филма. Paramount вече обявиха премиерни дати за седмия - 23.07.2021 г. и за осмия - 05.08.2022 г., Маккуори ще режисира и двата, след като направи това с петия и шестия - "Мисията невъзможна: Престъпна нация" (2015) и "Мисията невъзможна: Разпад" (2018). Последният постигна и най-голям комерсиален успех със 791.1 милиона долара приходи. Общо, шестте фирма от серията събраха $3.57 милиарда в световния бокс офис.

Преди Маккуори, Круз и Paramount предпочитаха различни режисьори, за да придават различно усещане за всяко отделно издание.
Copyright © 2024 Dir.bg.