Имението Даунтън“ поднесе изненада в боксофиса в САЩ

23.09.2019 г.
„Имението Даунтън“ поднесе изненада в боксофиса в САЩТри премиери имаше през изминалия уикенд в САЩ. Оказа се, че тази, на която никой не залагаше, успя да надделее над хитове с Брад Пит и Силвестър Сталоун.
Имението Даунтън“ поднесе една от най-големите изненади за последните няколко години.

Филмът по популярния сериал стартира с 31 милиона долара и то при положение, че беше разпространяван на най-малко екрани от трите премиери. Резултатът е рекорден за разпространителите Focus Features.

Втори се нареди фантастичният епос с Брад ПитКъм звездите. Филмът на Джеймс Грей стартира с 19,2 милиона долара в САЩ и с 26 милиона в останалия свят.

На трето място е голямото завръщане на Силвестър Сталон в „Рамбо: Последна кръв“. Очакванията бяха това да бъде лидерът за уикенда, но новият филм спечели едва 19 милиона долара. Все пак резултатът му е по-добър от този на „Рамбо“, стартирал с 18,2 милиона през 2008 г.

Шампионът за последните две седмици „То: Част втора е вече четвърти с приходи от 17,2 милиона долара. Така до момента филмът на Андрес Мушети е спечелил 179,1 милиона в САЩ и общо 385 милиона по целия свят.

На пето място е „Да свалиш Уолстрийт“ с нови 17 милиона долара. Филмът с Дженифър Лопес, който може да й донесе първа номинация за „Оскар“, се очертава като един от най-големите й успехи и за момента е спечелил 62 милиона само в САЩ.
Copyright © 2024 Dir.bg.